Pop-up verhalencafé's

Pop-up verhalencafé De Bron Tielt op 24 mei met Heem-en Kunstkring Lamme Goedzak
Pop-up verhalencafé in Gemeenschapscentrum Ten Noey met VOEM vzw en kinderen van de groep Woensen:


Pop-up verhalencafé in het Koninklijk Lyceum te Gent op 11 januari 2015:1ste verhalencafé bij de leerlingen van het 5de jaar in Mater Dei te Leuven op 20 nov 2015:

FedOS zet in elke provincie en Brussel een intergenerationeel pop-up- verhalencafé op in samenwerking met leerlingen van de 4de of 5de graad.

In het pop-up-verhalencafé komen jongeren en ouderen samen om aan de hand van plezierige storycatching en storytelling- methodieken verhalen met elkaar te delen en nieuwe te schrijven. 


Deze verhalen worden in  opnieuwebenen verwerkt in de publicatie en/of op het eerste intergenerationeel kunst- en verhalenfestival in een kunstcreatie. Meedoen aan een pop-up-verhalencafé ?

Telefoneren naar FedOS 02/218 27 19

Inschrijven bij opnieuwebenen@fedos.be


Mater Dei Leuven 

op 20 november 2015 van 12.45u tot14.30u


Koninklijk Lyceum Gent vijfde jaar personenzorg

op 11 januari 2016 van 11.00u tot 12.45uSint-Franciscuscollege Heusden-Zolder

op 15 januari 2016 van14.00u tot 15.45u
Ook lidafdelingen van FedOS vzw en scholen kunnen een pop-up verhalencafé aanvragen.


Het pop-up verhalencafé duurt een halve dag en wordt bij voorkeur in de school zelf georganiseerd. Deze ruimte wordt door FedOS aangekleed als een gezellige conversatieruimte. Hiervoor wordt een aankleedkoffer samengesteld die voor elk pop-up verhalencafé zal gebruikt worden + drankjes/koffie en versnaperingen horen er ook bij natuurlijk! Geïnteresseerde scholen kunnen bij Fedos een programma bekomen. 

Uw verhaal inzenden

Heeft u een eigen verhaal dat zeker past bij ‘Op nieuwe benen’, dan kan u dit voor 15/12/2015 opsturen (per post naar Fedos vzw, OP NIEUWE BENEN, Zaterdagplein 6 te 1000 Brussel of per mail naar opnieuwebenen@fedos.be


Kan u niet naar een pop-up-verhalencafé komen, dan kan u dit thuis zelf organiseren met uw kleinkinderen, buren, kennissen… en ons de verhalen inzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten